Sayfalar

15 Şubat 2013 Cuma

FIRINDA ÇİNEKOP





FIRINDA KIZARTMA TADINDA ÇİNEKOP

FIRINDA KIZARTMA TADINDA ÇİNEKOP

Balığı tava da kızartmayı çok seviyor ama her yeri kirlettiği için yapmaktan çekiniyorsanız.Bunu mutlaka yapın derim.Hemde daha pratik.

Hemen hemen bütün balıkları ben böyle yapıyorum.
Temizlenmiş olarak gelen balıkları iyice yıkayıp,suyunu süzdürüyorum.
Mısır ununu düz bir tabağa tuz ile birlikte  koyuyorum.Balıkların içine ve dışına iyice sürüyorum.Yağladığımız tepsiye diziyoruz,üstlerine  az bir yağ gezdirip fırınlıyorum.Pişme süresini yeme zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok: