Sayfalar

26 Mart 2013 Salı

YAĞLAMA

YAĞLAMA BALLAMA:)

Kayseri'nin meşhur yemeğidir yağlama.Çokta lezzetlidir.Yerken çatal bıçak kullanmazsınız.O yüzden eskiden bu yemeğe terbiyesiz yemek derlermiş.Ben eskilerin yalancısıyım..Bu yemeği son birkaç yıldır yapıyorum.Eşim beğenerek yiyor.Tabi annemin ki gibi lezzetli  asla olmuyor gibi geliyor bana.

Tarifini ilerki bir zamanda  vericem...

2 yorum:

Cevher Yitikkul dedi ki...

MERHABA, ÇEKİLİŞİMDEN SİZE KİTAP HEDİYELERİM VAR, ADRESİNİZİ MAİL ATMANIZ GEREKİYOR, SEVGİLER...
incinincevheri@gmail.com

rana sultan dedi ki...

Çok teşekkür ederrim.