Sayfalar

12 Mart 2013 Salı

AH KOMŞUM

 HALA MI ALIŞAMADIK APARTMANA?

 Anlayamadım  ya hala mı geçemedik bu yaşama.
Evet hiç sevmiyoruz apartmanları.Hiç sevmiyoruz bu samimiyetten uzak yaşam alanlarımızı.Ama artık yıllar oldu maalesef bu mekanlarda hayatlarımızı ikame etmek zorundayız.Ve bu alanların da bazı kuralları var.Bu kurallara da uymak şart.Neden bu kadar kızdığımı anlatmak istiyorum.

 Maalesef oturduğumuz apartman dairesinde,alt komşum nerdeyse hergün hafta içi hafta sonu hiç farketmeden sabahın yedisinde son ses müzik açıyor.Ya hu bir gün iki gün ama hergün olmaz ki.En son dayanamadık ve sabahın yedisinde zillerine  basmak zorunda kaldık.Sağolsun komşum kapıyı açtı ve sesi çok mu olmuş diye sorunca dalga geçiyor sandım.Hemen kapadı.Ama yani yazık bizede.
 İnsanlar ne kadar pervasızca yaşıyorlar.Apartman dairesinde müstakil evde oturuyormuş  alt katta üst katta oturan yokmuş gibi müziğin sesini  birde sabahın körün de açıp kul hakkına da girmekten  hiç çekinmiyorlar.Nasılsa apartmanda karşılaşmıyoruz nasılsa tanışmıyoruz diye yapabilirlik çoğalıyor.Ama bir gün bir yerlerde karşılaşacağımızı unutuyorlar.
 Evet eski komşuluk ilişkilerimiz kalmadı ama birazcık özen göstersek çok iyi olacak en azından kul hakkına girmemek adına

Hiç yorum yok: