Sayfalar

21 Ocak 2014 Salı

NEFSİMİZLE YÜZLEŞELİM

Selamün Aleyküm Dostlar 


Bildiğiniz üzere forum konumuz nefsimize ağır gelen hayat meşgalelerimiz.Şunu ifade etmek istiyorum ki bir şeyin olmasını çok isteyipte,( hayırlı olacağını düşündüğüm)arzuladığım  konunun suya düşmesi,başarısız olma düşüncesi benim nefsime ağır geliyor.Sizden ricam bu ağırlığımı azaltarak beni forum konusunda yalnız bırakmamanız.
 Gerçekten  siz dostlarımın bu konuda ne düşündüklerini çok merak ediyorum.Yada bu  konuyla ilgili olarak ne yaptıklarını, nasıl  nefis terbiyesi uygulamaları,nasıl çalışma ve faaliyetler yaptıklarını merak ediyorum.
 Hadi dostlar şu garibe bir el uzatın....

6 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

Sevgili kardeşim..katılmayı çok istiyorum ama nasıl ve nerden bilemiyorum bana yol gösterirmisin..sevgiler.

BAL TATLISI dedi ki...

hakkımda hayırlı olacağını düşündüğüm yazmışsınya asıl kilit orası bazen bizler çok ama çok emin olsakta beşeriz şaşabiliriz Allah her şeyin en iyisini bilir uzun vadede görürüzki gerçekten hakkımızda yayırlı olan o işin suya düşmesiymiş.
ben bu durumlarda hep HASBİNALLAHİ VENİĞMELVEKİLDERİM.
çok çok tekrar ederim ve çok faydasını görürrüm.

Unknown dedi ki...

Canım benim nete nerden giriyorsun.Eğer cep telefonundan giriyorsan üst menüden anasayfayı tıklıyorsun aynı yerde FORUM çıkıyor.Sonra yeniden FORUM kısmını tıklayıp sayfaya giriyorsun.Sonra da sayfa da ki kayıt ol kısmıyla kayıt oluyorsun.Kayıt şifren mailine geliyor.Mailinde spama yada gereksizlere bakıyorsunuz.Ancak 2-3 dakika içinde geliyor biraz beklemelisiniz.Kayıt işlemi bittikten sonra yazabiliyorsunuz. kolay gelsin.İnşaallah bu sefer olur.Sevgi ve muhabbetle...

Alyaminahome dedi ki...

Ayy canım bu forumu ben becerebilirmiyim bilemiyorum.Deneyeceğim :))

Unknown dedi ki...

Ben de geldim,bakalim becerebilecek miyim ;)

Unknown dedi ki...

Hadi bakalim becerirsin:))