Sayfalar

8 Ocak 2014 Çarşamba

HAYDI DOSTLAR FORUMA



SELAMUN ALEYKUM YARENLER


Evet dostlar ne yapayim,ne yapayim diye dusunurken aklima bu fikir geldi.Birbirimize anlatacagimiz,elestirecegimiz,soracagimiz,konusup dertlesecegimiz konularda konusmak istedim..

Konularımız dinimizden,hayattan,ailemizden,cocuklarimizdan,arkadaslarimizdan,akrabalarimizdan,evişlerinden,elişlerinden herşeyden olacak. Sizlerinde fikirlerini almak istediğim, merak ettigim o kadar cok konu varki...Eminim sizinde birilerine sormak istediğiniz bir sorunuz yada canlı canlı paylaşmak istediğiniz bir konunuz mutlaka vardır.O zaman ne duruyorsunuz fikir ve önerilerinizi bekliyorum...


İlk forum konusunu sevgili arkadaşım,dostum RUMEYSA'NIN ELLERİ  sahibesinden geldi.Dostumun merak ettiği konu ''Nefsimize nelerin ağır geldiği'' konusu...Haydi şimdi hep birlikte nefsimizi bir zorlayalım ve onu nelerin rahatsız ettiğini düşünelim.Gönlünüzden kaleminize dökülenleri dinlemek ve okumak bana büyük bir zevk verecektir.Belki de aramızdan birinin yarasına merhem olacak,duygu ve düşüncelerini açığa çıkarmasına yardımcı olacak.Beni bu konuda yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum.
Foruma ulasmak icin once FORUM yazan yeri tiklayin,sonrada altindaki kalem resmini tikladiginizda forum sayfasi acilacaktir.
Daha iyi paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle Allah'a emanet olun.

6 yorum:

Rümeysanın Elleri dedi ki...

Canım ilk misafirin ben olduğum için galiba biraz heyecanlandım :) bu konuya ,nereden başlasam bilemiyorum ama galiba bir çok konuda nefsim beni yenmekte.
Aslında yazacak o kadar çok şeyim var ki yine nefsim engel oluyor ve dökemiyorum içimden geçenleri.
Aslında bazı insanlar ,Bazı davranışlarımız ve sözlerimiz biler için bir imtihan vesilesi oluyor bizlere,Galiba bazı yanlış davranış ve sözlerimin ardından yanlış anlamalar benim nefsime çok ağır geliyor.Yani yanlış anlaşılmak ve kendini doğru ifade edememek.
Galiba ne beşer ,ne adem arası İnsan olmak,kolayken nefse ağır gelip zorlaştırmak nefsime ağır geliyor.
İnsanlara yardım edemeyince onların ihtiyacını karşılayamayınca da nefsime ağır gelir.
Sevdiklerimi kaybetmek, onların kör bir kuyuda ,çıkmazın, haramın içinde gördükce,onlara yeteri kadar örnek olmamak nefsime ağır geliyor.
Dünyada aç olan milyonlarca çoçuk ağlarken dok yatmak nefisme ağır geliyor.
Canım benim en büyük zindanım galiba nefsim.Bir kutulup zincirlerimi kırabilsem keşke....
Bu kadar yazdığım yeter galiba çünkü ne yazdığımı bile göremiyorum artık.Öpüyorum canım .Allaha emanetsin...

Unknown dedi ki...

İyi fikir ama nereye yazacağımı bilemedim. Forumu tıkladım ama yazacak yeri göremedim?

Unknown dedi ki...

Allah razi olsun canim posta ekledim yorumundan sonra.forumu tikladiktan sonra cikan sayfadaki kalem resminide tikliyorsunuz.acilan sayfaya dusuncelerinizi yazabilirsiniz.

Unknown dedi ki...

Aslinda insanin bunlari kendinde gorup farkedip buraya yazabilmesi bile nefse cok agir geliyor.tarafimca opuldunuz.

Unknown dedi ki...

Sorun şu ki tablette kalem resmi gözükmüyor:(

Unknown dedi ki...

Duzeltmeye calistim.bir kez daha bakarsaniz sevinirim