Sayfalar

18 Mart 2014 Salı

BLOG İZLEMEDE SORUN YAŞAYANLAR

Selamün Aleyküm Dostlar!!!!!!!

Bugünlerde sanırım hepimiz bu sorunla karşılaşıyoruz.Rengini çok sevdiğimiz, tarzını beğendiğimiz,fikirlerini önemsediğimiz,yeni tanışıp merak ettiğimiz,yeniliklerini görmek istediğimiz blogcu arkadaşlarımızı,dostlarımızı takibe almak istiyoruz ama sonuçta maalesef isteğiniz gerçekleşmedi gibi bizim (en azından benim) pek anlamadığımız şeyler çıkıyor karşımıza:((((

   Bende hem kendim, hemde sizin için sevgili Değmesin Yağlı Boya'dan yardım istedim.Allah ondan razı olsun soruma hemen yardımıma koştu ve bu postunda hepimize yardımcı oldu.İnsanın böyle dostlarının olması kadar güzel ve rahatlatıcı bişey yokmuş.Bu dostlukları blog sayesinde yeniden hatırladım.Neyse bu konuya başka bir zaman uzun uzun değiniriz inşaalllah...

  Yeniden görüşmek üzere Allah'a  emanet olun.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Evet bende sorun yaşıyorum, bloğunuzu yeni keşfettim çok beğendim bende beklerim Sevgiler... :)

zeze dedi ki...

ben de sorun yaşıyorum ne zamandır. verdiğiniz linki tıklıyorum ama bi açıklama bulamadım. bana da yardımcı olur musunuz?

Unknown dedi ki...

Bende tam bilmiyorum ama degmesin yagli boya blogunun sahibesi sevgi hanim o konuyla ilgili olarak bir post yazdi.onun postuna bakin olmadi sevgi hanima sorun mutlaka cevaplayacaktir.ayrica ben sevgi hanimin anlattigi gibi yapiyorum ama bazen tekrar yekrar deniyorum.

Unknown dedi ki...

Bugün bu konuyla ilgili yine bir yayın var ben kendime göre bir buton ayarladım Boya'da daha fazla seçenek var dilerim bu çözüm son olur.